Automjete të thyera, përmbytje, rrugë të bllokuara nga drunjtë – stuhi e fortë

Automjete të thyera, përmbytje, rrugë të bllokuara nga drunjtë – stuhi e fortë

Pas stuhisë së fortë që kapi rajonin e Shkupit, në kryeqytet janë parë vetura të thyera, pemë të rrëzuara dhe rrugë të bllokuara.

Një pemë në lagjen “Miçurin” goditi automjetin, ndërsa QMK-ja theksojnë se për fat të mirë, pema ka prekur pjesën e pasme të automjetit i cili ka qenë në lëvizje.

përmbytje, rrugë të bllokuara nga drunjtë
përmbytje, rrugë të bllokuara nga drunjtë

Në lagjen Kozle ka përmbytje, ndërsa të mbushura me ujë janë edhe rrugët në Aeroport.