Jeta e re si besimtare, a është martuar Shkëndije Mujaj?

Kohë e gjatë pa Shkëndije Mujën në ekran.

Ajo u rikthye në Prive për gjithçka mbi jetën e saj të re dhe jo vetëm.

Shkëndije Muja zbulon se është single dhe spekulimet se është në një lidhje me një sheik i quan të pavërteta.

“Jo nuk është e vërtetë, aktualisht jam single”, tha Muja.

Tutje, ajo tregon se në Zvicër punon në një spital për fëmijë.

“Për momentin punoj jam ne spital të fëmijëve, asistoj”, tha ajo

Detajet i keni në materialin në vijim.